marți, 23 martie 2010

Balaceanu M. SERVICII PARAPSIHOLOGIE-PSIHOLOGIE-CLARVIZIUNE-PREVIZIUNE -CARTOMANTIE-ASTROLOGIE

Am realizat acest blog, pentru toti cei care m-au cunoscut.  Ma puteti contacta la urmatoarea adresa de mail; paranormal_marian@yahoo.com.


Cu stima,
Balaceanu M.

5 comentarii:

  1. Ce mai faceti domnule Balaceanu? De cand va caut!?! Va voi contacta negresit... Ce bine ca ati reaparut !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ati revenit stimate domnule Balaceanu! Ma bucur sa am ocazia sa va multumesc pentru sfaturi si ajutor. V-am recomandat cu caldura si prietenilor mei care nu vor intarzia sa va contacteze. Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare foarte bine ca ati reusit sa puneti bazele acestui proiect si din nou persoanele ce au nevoie de dumneavoastra sa poata beneficia de consiliere. Sunteti un adevarat profesionist, cu calitati exceptionale si la care orice persoana aflata in impas ar trebui sa apeleze. Consilierile dumneavoastra sunt foarte exacte, pline de adevar si de sfaturi foarte utile pentru o evolutie favorabila a fiecaruia. Pe mine m-ati ajutat extraordinar de mult sa-mi inteleg sensul vietii, sa trec peste obstacolul intalnit si va multumesc din suflet.
    Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Balaceanu, vreau sa va spun ca ma bucur enorm ca ati revenit, m-ati ajutat mult si vreau sa va multumesc de o mie de ori, sunteti minunat! Dumnezeu sa va ajute in tot ce vreti sa realizati!

    RăspundețiȘtergere